Στο blog "Κιβωτός Ιδεών" (www.kibotos.blogspot.com ) μπορείτε να βρείτε δημοσιευμένα άρθρα μου στην Εφημερίδα "Πολίτης της Θράκης"

Στο blog "Έβρος Οικολογία" (
www.evrosoikologia.blogspot.com) μπορείτε να βρείτε διάφορες πληροφορίες για τις ομορφιές του Έβρου, καθώς και άλλα θέματα περιβάλλοντος που νομίζω ότι έχουν ενδιαφέρον.

Εδώ θα βρείτε ορισμένες σκόρπιες σκέψεις...

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2007

Το πρώτο «Πράσινο Άλμπουμ» στην Ελλάδα


Το WWF Ελλάς σε συνεργασία με την SONY BMG κυκλοφορούν το πρώτο CD αφιερωμένο αποκλειστικά στο περιβάλλον.

Το πρώτο «Πράσινο Άλμπουμ» στην Ελλάδα περιλαμβάνει ξένα τραγούδια από μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, με «ακτιβιστικό» χαρακτήρα, όπως ο Bob Dylan, ο Lou Reed, η Patti Smith, οι Talking Heads, ο Leonard Cohen κ.ά.

Στο CD περιλαμβάνεται επίσης και το τραγούδι «Μπες στο κλίμα», του Κώστα Λειβαδά, το οποίο ερμηνεύει μαζί με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, τον Νίκο Πορτοκάλογλου και την Ανδριάννα Μπάμπαλη. Το τραγούδι μπορείται να το ακούσετε μέσω της ιστοσελίδας της Οργάνωσης: www.wwf.gr.

Στο «Πράσινο Άλμπουμ» θα βρείτε επιπλέον ένα bonus CD-ROM με πληροφορίες για την αλλαγή του κλίματος και τρόπους για το πώς μπορεί ο καθένας μας να συμμετέχει ενεργά στον παγκόσμιο αγώνα για την καταπολέμησή της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: